Det här är El-Teleteknik AB

Med hjälp av marknadens mest innovativa och moderna teknik håller vi på El-Teleteknik ett extra vakande öga på ert företag, så att ni kan få en godare nattsömn och slippa oro för att obehöriga tar sig tillträde. Vi har lång professionell erfarenhet inom branschen för övervakning, arbetar naturligtvis enligt gällande regler och riktlinjer och vårt team består uteslutande av noggrant utvalda och kompetenta medarbetare. 100% tryggt och säkert.

Kameraövervakning utifrån era behov

Vi på El-Teleteknik har genom åren hunnit med att hjälpa ett stort antal kunder över hela landet med olika typer av system för kameraövervakning. Just därför vet vi att inget företag är det andra likt, och behovet av övervakning kan skilja sig väldigt mycket åt från kund till kund. Hos oss erbjuds ni alltid en skräddarsydd lösning anpassad utifrån era unika behov, önskemål och förutsättningar. Vi är flexibla, innovativa och ligger alltid ett steg före. Er trygghet är av högsta prioritet hos oss på El-Teleteknik.

Kontakta oss

Saknar ni ett tillförlitligt system för kameraövervakning? Kanske finns det brister i säkerheten överlag? Då är det absolut till oss ni ska vända er. Är ni ett företag kan vi alltid erbjuda ett optimalt och anpassat säkerhetssystem med högupplösta kameror och den senaste tekniken. Vill ni veta mer? Varmt välkomna att höra av er till El-Teleteknik på mail eller telefon!