Det här kan vi erbjuda er:

Det är mycket att ta hänsyn till och många aspekter som måste vägas in inför installation av ett övervakningssystem med kameror. Vi har expertisen, kompetensen och branscherfarenheten som krävs för att ta fram ett skräddarsytt system perfekt anpassat efter era behov och förutsättningar.

img

Högteknologiskt system med HD-kameror

Vi gör en behovsanalys av er verksamhet och beroende på era behov och förutsättningar kan ni välja mellan några få kameraenheter, upp till ett hundratals om så krävs. Systemet är ett högteknologiskt sådant med moderna kameror med riktigt hög upplösning.

img

Trygg och säker lagring 

Allt som spelas in sparas självklart på ett så tryggt och säkert sätt som möjligt. Samtliga enheter har en rejäl kapacitet för att lagra sparat material, och självklart kan du även välja att lägga till flera hårddiskar om behovet skulle finnas.

img

Rådgivning kring säkerhetsbehov

Är ni osäkra på vad ni har för behov på er fastighet kan vi komma ut och bedöma det på egen hand, och i efterhand berätta vad vi har tänker oss. Självklart tar vi hänsyn till vad ni önskar och har det i beaktning innan vi presenterar vårt erbjudande.

img

Rådgivning kring ytterligare säkerhetsåtgärder

Har ni ett befintligt säkerhetssystem idag, men känner att det kan förbättras? Även här finns vi tillgängliga för rådgivning och vi kollar mer än gärna på hur vi kan säkra upp ditt företags situation ytterligare.